Style Switcher

Choose Colour style

For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
  • Meeracle
  • Meeracle
Description
Price : RM39.00 (Fixed)
Type : Jual
Date : 19 March 2021
Condition : Baru
Warranty : Tiada
Location :No 5, Jalan Putra Perdana 3/1, Taman Putra Perdana 47130 Puchong Selangor

PROMO UNDER THE SEA! MURAH MURAH!! ๐Ÿฅณ๐Ÿคฉ

 

In case korang tak perasan, our Under the Sea tengah ada promo tau!! Memang sangat berbaloi bila korang beli time sekarang ni ๐Ÿ˜‰

 

Cuba tengok harga kat bawah ni โคต๏ธ

 

๐ŸŒŠ Under the Sea Scrub: RM34 (np: RM39)

๐ŸŒŠ Under the Sea Toner: RM44 (np: RM49)

๐ŸŒŠ Under the Sea Moisturizer: RM54 (np: RM59)

๐ŸŒŠ Under the Sea Combo Toner & Moisturizer: RM93 (np:RM108)

๐ŸŒŠ Under the Sea Full Set: RM119 (np: RM147)

 

Murah kan? Jimat tau dengan harga promo ni! Jom dapatkan sekarang! Set Under the Sea ni pulak memang tengah hangat tau, lagi2 bila keluar TVC dekat TV3! So kalau habis nanti, tak tau ehhhh ๐Ÿคช

Sebutkan "Adjemz.Com" untuk mendapatkan sesuatu yang istimewa dari penjual.

 



Location
Post your rating

Tip keselamatan ketika urusan
  1. Gunakan lokasi yang selamat untuk berjumpa dengan penjual
  2. Elakkan transaksi tunai
  3. Hati-hati dengan tawaran yang tidak realistik
Iklan Serupa
Top